O nama

Nekada prvi privatni hotel za stare osobe na našim prostorima, a sada licencirani dom za pokretna i nepokretna lica – Dom za stare Sveti Georgije pruža vrhunsku negu, zdravstvenu zaštitu i komfor po vrlo povoljnim uslovima u luksuzno opremljenom objektu koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti što potvrđuje i Licenca broj 0114, izdata na osnovu Rešenja ministra nadležnog za poslove socijalne zaštite broj: 022-02-00109/2015-19.
Uslovi korišćenja našeg Doma za stara lica su izuzetno povoljni i ako se ima u vidu da se cena ne razlikuje bitnije od državnih ustanova sličnog tipa, a da je usluga, nega kao i komfor korisnika na daleko višem nivou i od državnih i od drugih privatnih domova za stare osobe.
Maksimalna pažnja je usmerena ka svakom pojedincu od strane svog osoblja koje je stručno, prijatno, ljubazno. Većina zaposlenih već godinama rade u našem Domu i imaju puno iskustva sa korisnicima naših usluga, bilo lakšeg ili težeg zdravstvenog stanja.
Mi naš posao obavljamo s ljubavlju i puno pažnje, da se Vaši najmiliji osećaju prijatno kao kod svoje kuće. Dom „Sveti Georgije“ je prvenstveno njihov dom, a onda dom za stare.
Ako želite i sami da se uverite u kvalitet naših usluga, pozovite nas ili nam pišite i rado ćemo ugovoriti sastanak. Takođe, za sva pitanja stojimo na raspolaganju!