BOOKING

Nights
Adults
Children

O Hotelu Sveti Georgije...

U srcu drevnog Petrovaradina nalazi se jedinstveni kompleks "Sveti Georgije". U njegovom sastavu nalaze se dva prelepa zdanja i crkva.

Hotel Sveti Georgije
Pansion za stare
Crkva
 • Ideja vodilja vlasnika Hotela, porodice Kuveljić, bila je i ostala da se svi koji dođu kao gosti ili stanari osećaju u potpunosti kao u svojoj porodici.

  Toplina kojom hotel odiše moraju se doživeti, jer se ne mogu meriti sa uobičajenim nivoom usluge koji se može očekivati u ostalim objektima sličnog tipa.

  Kao naš gost Hotela, možete očekivati samo najbolje, jer za nas je najveće zadovoljstvo videti osmeh na vašem licu!.

 • Kao naš stanar Hotela za stare, provedite svoje zlatno doba u komforu i uz pravu negu ako je trebate, u jedinom hotelu za stare koji ne zadovoljava samo standarde građanskog društva, već ima i preporuku Njegovog preosveštenstva, episkopa sremskog Vasilija, kao istinski hrišćanski dom za stara i onemoćala lica.

  Gosti hotela i stanari hotela za stare imaju na raspolaganju ne samo vrhunsku uslugu, tretman i negu, već i prijateljski odnos osoblja i uprave.

  Pročitajte detaljnije o našem pansionu.

 • Pravoslavna crkva posvećena Svetom Georgiju, sa živopisno uređenim dvorištem koje odiše prijatnom atmosferom vojvođanskog sela na raspolaganju je našim gostima.

Ponuda i usluga Hotela Sveti Georgije


Hotel "Sveti Georgije" izgrađen je između 2000. i 2002. godine.

Još pre nego što pređete prag hotela jasno Vam je da ste došli na jedno vrlo posebno mesto.

Kada uđete, bešumnim liftom ili stepeništem, dekorisanim ogradom od kovanog gvožđa i diskretnim difuznim svetlom, dolazi se do soba na nekom od tri sprata.

Naš hotel, kategorisan sa 1 zvezdicom, nudi Vam ukupno 18 komforno nameštenih soba sa 36 kreveta. U svakoj sobi nalazi se TV aparat, telefonska linija, mini bar, kupatilom sa tuš kabinom i ugrađenim fenom za kosu.

Hodnici hotela su klimatizovani, a prizemlje gde su recepcijski hol, telefonska govornica, salon sa aperitiv i snek barom, sala za ručavanje i kongresna sala, obloženi su plemenitim vrstama kamena, mermerom i granitom, tako da je boravak u njima pravo zadovoljstvo čak i u vreme najviših spoljašnjih temperatura.

Kongresna sala ima izdvojen sistem filtracije vazduha i ventilacije i jedina je prostorija gde je pušenje dozvoljeno, a sve sobe i prostorije Hotela su sa podnim grejanjem.
Restoran radi po potrebi i na zahtev gostiju mogu se organizovati ručkovi, večere.

Mi naš posao obavljamo s ljubavlju i puno pažnje,
da se osećate prijatno kao kod svoje kuće.

 

 

 

Posebnu draž hotelu daju antikvarne umetničke slike iz XVII veka, koje ukrašavaju recepcijski hol, koncertni klavir iz sredine XIX veka u sali za ručavanje, kao i drugi dekorativni elementi nameštaja ili zidnih gipsanih ukrasa, koji odišu vojvođanskim istorijskim nasleđem iz perioda baroka i secesije, ali i duhom srpskog naroda na ovim prostorima uopšte.

Osim uobičajene hotelske ponude, postoji mogućnost i dugotrajnog zakupa soba od strane firmi ili pojedinaca, kao i organizovanja manjih seminara, kongresa i skupova u salama, koje obe primaju do 50 osoba.

Ljubazno osoblje recepcije hotela na raspolaganju Vam je 24 časa dnevno.
Gosti mogu da koriste hotelski sef, telefon, faks i kompjuter povezan sa Internetom.
Osoblje i uprava Hotela će rado izaći u susret svim Vašim zahtevima, poput organizovanja transfera od i do aerodroma u zemlji i inostranstvu, organizovanja turističkih tura po okolini ili gradu Novom Sadu, pranja i peglanja veša i slično.

 • 5 razloga po čemu smo posebni i zašto izabrati baš nas:

  1. 10 eura noćenje po osobi. Za veoma malu cenu pružamo visok kvalitet usluge. Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni korisnici su odraz kvaliteta usluga koje pružamo.
  2. Udoban i prijatan smeštaj
  3. Posebna pažnja se poklanja higijeni koja je na visokom nivou. Svakodnevno se obavlja održavanje čistoće celog objekta.
  4. Nalazimo se u mirnom delu drevnog Petrovaradina a opet blizu samog centra grada.
  5. Izuzetno stručno, prijatno i ljubazno osoblje 24 sata svakog dana biće Vam na usluzi.

  + Besplatan parking, besplatan wi-fi...

Lokacija, Kako nas naći...


Sama lokacija objekata posebna je jer se nalazi van saobraćajne buke i gradske vreve, a na svega desetak minuta hoda od šetne staze po nasipu uz Dunav.

Ugao ulica Okrugićeve i Marina Držića, u Petrovaradinu, ulepšan je ovim kompleksom, zidanim od žute fasadne opeke, materijalom ovog podneblja. Posebno se ističu bakarne kupole Hotela i skladne, zaobljene forme koje idu u visinu, a po čemu je "Sveti Georgije" odmah prepoznatljiv.

Na svega 100 m od Preradovićeve ulice, blizu ste stanica gradskog prevoza, međugradskog autobuskog stajališta i železničke stanice u Petrovaradinu.

Hotel je od centra Novog Sada udaljeni 20 minuta hoda ili 2360 m, a od Petrovaradinske tvrđave i Vojne bolnice svega 950 m.

Ambulanta i Hitna pomoć su na manje od 700 m udaljenosti.

Univerzitetski Klinički centar "Sremska Kamenica" udaljen je svega 3 km.

 • Sopstvenim automobilom ili taksijem, ne treba vam više od 10 minuta do bilo koje destinacije u širem gradskom jezgru.

  Za više informacija kako doći do nas, pogledajte našu kontakt stranu